Tømmer rejen

Tømmer rejen er en populær flue her i det østjyske. Ove Monrad har lavet et par farlige varianter og den ene har du mulighed for at se nærmere efter i bindingen her. Med den hidsige kropsfarve er fluen først og fremmest oplagt i koldt eller grumset vand.

Tømmer rejen hører til kategorien Reje flue. Eksemplaret som vises her er bundet af Ove Monrad. Fluen er opfundet af Ikke oplyst.

Tømmer rejen er en populær flue her i det østjyske. Ove Monrad har lavet et par farlige varianter og den ene har du mulighed for at se nærmere efter i bindingen her. Med den hidsige kropsfarve er fluen først og fremmest oplagt i koldt eller grumset vand, men den kan sagtens anvendes hele året.

Tips til affiskning

Tømmer Rejen er med den  hidsige kropsfarve, oplagt i koldt eller grumset vand, men den kan sagtens anvendes hele året. Fiskes i lange glidende træk med gode pauser indlagt. Varieres med rykvis indtagning i korte og hurtige træk.

Bedste årstid: Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Tømmer rejen
Krog:    Owner kappa, str.6 
Følehorn:    Superhair 
Krop:    Dubbing mix af ice shell pink ice perl og antron fluo shell pink klippet i ca. 5cm lange stykker. Belastes på undersiden 
Hackle:    Grizzly 
Øjne:    Fly Eyes 
:     
:     
:     

Flueinformation

Fakta om Tømmer rejen
 • Fluekategori: 
  Reje flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  Ikke oplyst
 • Opfundet år: 
  2011
 • Udgivet dato: 
  01-06-2011
 • Bedste årstid: 
  Forår-sommer-efterår