Tangreje Transparent

Det er lige før jeg slår et slag med halen i begejstring over denne - med fluefiskerøjne - helt fantastiske og naturtro rejeimitation. Man må da håbe at havørrederne har respekt for håndværket og kaster sig over herlighederne - hvis man da eller nænner at fiske med fluen.

Tangreje Transparent hører til kategorien Reje flue. Eksemplaret som vises her er bundet af Kern Lund. Fluen er opfundet af Kern Lund.

Tangreje Transparent er en helt fantastisk og naturtro rejeimitation.

Det er lige før jeg slår et slag med halen i begejstring over denne - med fluefiskerøjne - helt fantastiske transparente og naturtro rejeimitation. Det er Rejernes Herre Kern Lund som igen igen har bundet en unik kystflue, og man må da håbe at havørrederne har respekt for håndværket og kaster sig over herlighederne - hvis man da eller nænner at fiske med fluen - for det er sikkert både tidskrævende og fingerbrækkende at binde denne flue :-)

Det der først og fremmest adskiller denne flue fra de fleste andre rejefluer, er transparens. Fluens opbygning med det klare plastic skjold giver en fantastisk effekt, som med menneskeøjne får fluen til at virke meget nøjagtig og naturtro.

Tips til affiskning

Hvis man eller nænner at fiske med fluen, så fiskes den ifølge Kern, bedst efter en intermediate skydeline, hvor den hives hurtigt gennem vandet uden at gå for højt i vandet.

Bedste årstid: Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Tangreje Transparent
Krog:    Gamakatsu G Code F 314 str. 4 
Krop:    Sandfarvet SLF dubbing 
Antenner:    SLF dubbing 
:     
Øjne:    Flyeyes 
Ben:    Klar flexi elastik, som markeres med tusch. 
Rygskjold:    ?? Plastic, der klippes i facon 
:     

Bindevejledning

Held og lykke med dette mønster

Flueinformation

Fakta om Tangreje Transparent
 • Fluekategori: 
  Reje flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  Kern Lund
 • Opfundet år: 
  2012
 • Udgivet dato: 
  23-11-2014
 • Bedste årstid: 
  Forår-sommer-efterår

Lignende fluer