Pattegris Med Rød Røv

En helt hvid Pattegrise flue med en fræk rød røv som forførende lokkemiddel, og et par ligeledes røde øjne der nok så kækt stirrer i hver sin retning. Men som fiskeflue er den garanteret slet ikke så skeløjet endda.

Pattegris Med Rød Røv hører til kategorien Reje flue. Eksemplaret som vises her er bundet af John Mortensen. Fluen er opfundet af John Mortensen.

Pattegris Med Rød Røv er bestemt en flue med "personlighed" og masser af HAVØRRED-faktor.

Haha… Må indrømme at jeg smilede bredt da jeg så John Mortensens flotte albino variant af Pattegrisen. En helt hvid flue med en fræk rød røv som forførende lokkemiddel, og et par ligeledes røde øjne der nok så kækt stirrer i hver sin retning. Men som fiskeflue er den garanteret slet ikke så skeløjet endda. Bestemt en flue med personlighed og masser af HAVØRRED-faktor - så albinogrisen her får et stort ja fra mig :-)

John sender disse ord med fluen: Jeg har bundet denne flue som man vil binde en original pattegris, den eneste  forskel, er at jeg har brugt et ekstra hackle. Den røde hackle er inspireret af Kern Lund, da hans fluer næsten altid har en rød klat dubbing bagerst på krogen.

Tips til affiskning

Pattegris Med Rød Røv må gerne fiskes hurtigt med lange aggresive ryk efterfulgt af korte pauser. På den måde kommer de lange flagrende fjer rigtig på arbejde.

Bedste årstid: Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Pattegris Med Rød Røv
Krog:    Gamakatsu F314, str. 4 
Hale:    En lille dusk STF 
Antenner:    Super Hair 
Hale hackle:    Rød hønehackle spey fra Whiting 
Hale hackle:    Hvid hønehackle spey fra Whiting 
Krop:    Hvid SLF dubbing + rygskjold af EP fiber 
Rib:    0,20 mm mono line 
Øjne:    Monofil line dyppet i Hard Head 

Bindevejledning

Denne flue bindes som den originale pattegris, den eneste  forskel, er at der er brugt et ekstra hackle. Den røde hackle er inspireret af Kern Lund, da hans fluer næsten altid har en rød klat dubbing bagerst på krogen.

Flueinformation

Fakta om Pattegris Med Rød Røv
 • Fluekategori: 
  Reje flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  John Mortensen
 • Opfundet år: 
  2013
 • Udgivet dato: 
  05-10-2013
 • Bedste årstid: 
  Forår-sommer-efterår

Lignende fluer