...

Pro Shrimpshell Reje

Fiskes bedst med lange glidende træk efterfulgt af korte meget hurtige træk

Fra Daniel Holm, har jeg fået denne helt forrygende flotte rejeimitation i hidsig pink, en farve som er særligt effektivt om vinteren hvor ørrederne er træge. En flue noget nær så realistisk som man kan forvente af en fiskeflue.

Fluetype

Reje flue

Ophav

Daniel Holm

Fluebinder

Daniel Holm

Opfundet

2013

Fra Daniel Holm, har jeg fået denne helt forrygende flotte rejeimitation i hidsig pink, en farve som er særligt effektivt om vinteren hvor ørrederne er træge. Læg mærke til rygskjoldet af Pro Shrimpshell, et nyt materiale der er medvirkende til at gøre denne flue noget nær så realistisk som man kan forvente af en fiskeflue.

Pro Shrimpshell er i skrivende stund et helt nyt rygskjold til rejefluer, som gør det super let at binde en flot rejeimitation. Rygskjoldene er med fede detaljer som hale, mønster og ikke mindst øjne, så sparer man i det mindste de dyre rejeøjne og bøvlet med at binde dem ind.

Fiskevejledning

Rejer svømmer normalt roligt fremad ved at bevæge halefødder og halevifte, men de kan også foretage lynhurtige spring i alle retninger.  Altså affiskning med lange glidende træk efterfulgt af korte meget hurtige træk.

Bedste årstid

Vinter

Mønsterbeskrivelse

Materialeliste Pro Shrimpshell Reje
Krog: Partridge CS54 str. 4-8
Hale og antenner: Hale af Grizzly Natur Marabou og antenner af nogle få stråler tan superhair.
Rygskjold: PRO shrimpshell
Belastning: Belastes på undersiden
Krop: Hot pink Gliss n glow flash dubbing
Hackle: Grizzly natur keough saltwater og pink hane
Rib: 0,20 monofil nylonline
Ben: Pink round rubberlegs

Bindevejledning

Søg på youtube. Daniel Holm har lavet en bindevideo.