Perfect Leo Shrimp Kobber

Det er fristende og næppe heller urimeligt, at kalde Perfect Leo Shrimp for rigets bedste reje imitation. Her er den så i en kobber farvet variant; og den måtte jo komme før eller siden, for kobber er en farve der har vist sig at være meget giftig i en hel række andre kystflue mønstre.

Perfect Leo Shrimp Kobber hører til kategorien Reje flue. Eksemplaret som vises her er bundet af Steen Christiansen. Fluen er opfundet af Kern Lund.

Kobber variant af Kern Lunds fantastiske Perfect Leo Shrimp. En flue der bare virker - med lystfiskergaranti..!

Perfect Leo Shrimp Kobber som præsenteres her, er Steen Christiansens bud på en rejeflue i mørke farvenuancer. Fluen er naturligvis stærkt inspireret af Kern Leo Lund's magiske rejer - hvilket er helt forståeligt, for Kern har i mange år været selveste Mister Shrimp King, og manden der, om nogen, har styr på sine rejer. Kern har brugt rigtig rigtig mange timer på at udvikle sine Perfect Leo Shrimp fluer. Først og fremmest handler det om at fluen har den helt perfekte gang i vandet, med også tilstræbe at fluen har den karakteristiske rejelignende profil. Typisk for hans rejer er, at de er monteret med gummi ben, som er med til at skabe mere liv. Steen har med fluen her, forsøgt at binde en kobber farvet variant.

Det er nu aldrig lykkedes mig at blive klar over, om farver på fluer er vigtige. For de meste er de ikke, men sommetider er de - under alle omstændigheder, så viser erfaringen at kobber er en farve der har vist sig at være meget giftig i en hel række andre fluemønstre. Nå ja… læg også lige mærke til de hidsige grønne øjne :-)

Tips til affiskning

Fluen fiskes bedst efter en intermediate skydeline, hvor den hives hurtigt gennem vandet uden at gå for højt i vandet.

Bedste årstid: Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Perfect Leo Shrimp Kobber
Krog:    Partridge CS 54 Saltwater Shrimp, str. 4-8 
Krop:    Hjemmelavet kobber dubbing 
Belastning:    Lead Free tråd 0.25 
Antenner:    Super Hair i farven Tan 
Ben og ryg:    Wapsi smykke elastik, str. Small 
Øjne:    Easy shrimp, Chartreuse farvet 
:     
:     

Bindevejledning

Perfect Leo Shrimp fluerne er ikke de nemmeste at binde, men der er hjælp at hente på nettet. Bl.a. har Eivind Berulfsen lavet en meget fin bindeinstruktion på YouTube.

Flueinformation

Fakta om Perfect Leo Shrimp Kobber
 • Fluekategori: 
  Reje flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  Kern Lund
 • Opfundet år: 
  20??
 • Udgivet dato: 
  19-09-2015
 • Bedste årstid: 
  Forår-sommer-efterår