Flemmings Killer

Hvis man har brug for en dybtfiskende flue, som samtidig er levende og bevægelig i vandet, så se nærmere på denne kreation fra Tommy Olinson's hånd. Fluen bindes med conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg.

Flemmings Killer hører til kategorien Hackle flue. Eksemplaret som vises her er bundet af Tommy Olinsson. Fluen er opfundet af Ikke oplyst.

Hvis man har brug for en dybtfiskende flue, som samtidig er levende og bevægelig i vandet, så se nærmere på denne kreation fra Tommy Olinson's hånd. Fluen bindes med conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg. Fluen er orange i original-udgaven, men varianter i sort og limegreen har også vist sig særdeles velfangende.

Fluer med metalhoved kan være drilske at kaste med. Til gengæld har fluen under indtagning en livlig og bølgende gang op og ned i vandet. I pauserne dykker fluen hurtigt med hovedet nedad. Messinghovedet og de bløde gummiben er altså medvirkende til at denne flue er meget levende, med en anderledes og særlig gang i vandet.

Tips til affiskning

Flemmings Killer har under indtagning en livlig og bølgende gang op og ned i vandet når fluen tages hjem i glidende træk med korte pauser indlagt.

Bedste årstid: Hele året

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Flemmings Killer
Krog:    Enkeltkrog str. 8-4 
Hale:    To orangefarvede grizzly hanehackle spidser og to sorte gummi bånd 
Krop:    Orange sæl eller anden dubbing. 
Vinge:    To orangefarvet grizzly hanehackle spidser og 4-6 gumiben indbindes foran hacklet 
Hackle:    Orangefarvet grizzly hanehackle. 
Hoved:    Conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg. 
:     
:     

Flueinformation

Fakta om Flemmings Killer
 • Fluekategori: 
  Hackle flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  Ikke oplyst
 • Opfundet år: 
  20??
 • Udgivet dato: 
  01-08-2007
 • Bedste årstid: 
  Hele året