Om Kystfluer.dk

En hjemmeside for "bindegale" kystfluefiskere med kloge ord, billeder og bemærkninger fra kystfluernes forunderlige verden. Her er masser af fluer, som plejer at fange fisk, men også fluer som nok snarere fanger fluebindere..

Motivationen

Jeg har lavet disse sider fordi kystfluerne efterhånden er blevet en lidenskab, som jeg gerne vil dele med andre. Med andre ord, kystfluer.dk er en hjemmeside for "bindegale" kystfluefiskere med kloge ord, billeder og bemærkninger fra kystfluernes forunderlige verden. Her er masser af fluer, som plejer at fange fisk, men også fluer som nok snarere fanger fluebindere.

Formålet

Formålet med kystfluer.dk er derfor at præsentere nogle af de bedste danske fluer til kysten. Der vil blive lagt særlig vægt på gode fotos, en nogenlunde udførlig mønsterbeskrivelse og supplerende information i form af fiskeanvisning, samt evt. en god fangstberetning eller anden relevant information.

Kystfluerne

Fluerne er bundet af dygtige fluebindere fra hele landet - enten som foræring eller midlertidig udlån til kystfluer.dk. For at sikre ensartet foto kvalitet, foretrækker jeg at fluerne derfor sendes til kystfluer.dk. Så derfor - hvis du har en spændende kystfluer du vil have med her på siden og dele den med andre, så indsend din favorit kystflue, ledsaget af mønsterbeskrivelse og lidt generel information om fluen. En god fiskehistorie tilknyttet fluen, er også velkommen. Jeg vil herefter sørge for fotoarbejdet. Send en mail til lystfiskernet@gmail.com hvis du er interesseret.

Webmaster

Kystfluer.dk er lavet af Ola Pedersen. Jeg har også lavet en hjemmeside om kystfluefiskeri, se mere på https://www.lystfiskernet.dk

Wriggle Shrimp

Der findes ikke mange reje imitationer der kan vrikke - men det kan denne her.

Læs mere

Flatwing Tobis

Har man engang set en Flatwing flue komme svømmende gennem vandet er man solgt.

Læs mere

Rainbow Magnus

En Magnus med Brenda krop; den måtte jo komme på et eller andet tidspunkt.

Læs mere