...

Flemmings Killer

Flemmings Killer har under indtagning en livlig og bølgende gang op og ned i vandet når fluen tages hjem i glidende træk med korte pauser indlagt

Hvis man har brug for en dybtfiskende flue, som samtidig er levende og bevægelig i vandet, så se nærmere på denne kreation fra Tommy Olinson's hånd. Fluen bindes med conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg.

Fluetype

Hackle flue

Ophav

Ikke oplyst

Fluebinder

Tommy Olinsson

Opfundet

20??

Hvis man har brug for en dybtfiskende flue, som samtidig er levende og bevægelig i vandet, så se nærmere på denne kreation fra Tommy Olinson's hånd. Fluen bindes med conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg. Fluen er orange i original-udgaven, men varianter i sort og limegreen har også vist sig særdeles velfangende.

Fluer med metalhoved kan være drilske at kaste med. Til gengæld har fluen under indtagning en livlig og bølgende gang op og ned i vandet. I pauserne dykker fluen hurtigt med hovedet nedad. Messinghovedet og de bløde gummiben er altså medvirkende til at denne flue er meget levende, med en anderledes og særlig gang i vandet.

Fiskevejledning

Flemmings Killer har under indtagning en livlig og bølgende gang op og ned i vandet når fluen tages hjem i glidende træk med korte pauser indlagt.

Bedste årstid

Hele året

Mønsterbeskrivelse

Materialeliste Flemmings Killer
Krog: Enkeltkrog str. 8-4
Hale: To orangefarvede grizzly hanehackle spidser og to sorte gummi bånd
Krop: Orange sæl eller anden dubbing.
Vinge: To orangefarvet grizzly hanehackle spidser og 4-6 gumiben indbindes foran hacklet
Hackle: Orangefarvet grizzly hanehackle.
Hoved: Conehead eller "goldkopf" i farve og størrelse efter eget valg.