...

Tangreje Transparent

Det er lige før jeg slår et slag med halen i begejstring over denne helt fantastiske transparente og naturtro rejeimitation

Det er lige før jeg slår et slag med halen i begejstring over denne - med fluefiskerøjne - helt fantastiske og naturtro rejeimitation. Man må da håbe at havørrederne har respekt for håndværket og kaster sig over herlighederne - hvis man da eller nænner at fiske med fluen.

Fluetype

Reje flue

Ophav

Kern Lund

Fluebinder

Kern Lund

Opfundet

2012

Det er lige før jeg slår et slag med halen i begejstring over denne - med fluefiskerøjne - helt fantastiske transparente og naturtro rejeimitation. Det er Rejernes Herre Kern Lund som igen igen har bundet en unik kystflue, og man må da håbe at havørrederne har respekt for håndværket og kaster sig over herlighederne - hvis man da eller nænner at fiske med fluen - for det er sikkert både tidskrævende og fingerbrækkende at binde denne flue :-)

Det der først og fremmest adskiller denne flue fra de fleste andre rejefluer, er transparens. Fluens opbygning med det klare plastic skjold giver en fantastisk effekt, som med menneskeøjne får fluen til at virke meget nøjagtig og naturtro.

Fiskevejledning

Hvis man eller nænner at fiske med fluen, så fiskes den ifølge Kern, bedst efter en intermediate skydeline, hvor den hives hurtigt gennem vandet uden at gå for højt i vandet.

Bedste årstid

Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Materialeliste Tangreje Transparent
Krog: Gamakatsu G Code F 314 str. 4
Krop: Sandfarvet SLF dubbing
Antenner: SLF dubbing
Øjne: Flyeyes
Ben: Klar flexi elastik, som markeres med tusch.
Rygskjold: ?? Plastic, der klippes i facon

Bindevejledning

Held og lykke med dette mønster

Lignende fluer

En eller flere kystfluer med lignende egenskaber eller karakteristika

...
Glas Rejen

Ophav: Morten Hansen