...

Pattegris Med Rød Røv

Fed hvid flue med en fræk rød røv som forførende lokkemiddel

En helt hvid Pattegrise flue med en fræk rød røv som forførende lokkemiddel, og et par ligeledes røde øjne der nok så kækt stirrer i hver sin retning. Men som fiskeflue er den garanteret slet ikke så skeløjet endda.

Fluetype

Reje flue

Ophav

John Mortensen

Fluebinder

John Mortensen

Opfundet

2013

Haha… Må indrømme at jeg smilede bredt da jeg så John Mortensens flotte albino variant af Pattegrisen. En helt hvid flue med en fræk rød røv som forførende lokkemiddel, og et par ligeledes røde øjne der nok så kækt stirrer i hver sin retning. Men som fiskeflue er den garanteret slet ikke så skeløjet endda. Bestemt en flue med personlighed og masser af HAVØRRED-faktor - så albinogrisen her får et stort ja fra mig :-)

John sender disse ord med fluen: Jeg har bundet denne flue som man vil binde en original pattegris, den eneste  forskel, er at jeg har brugt et ekstra hackle. Den røde hackle er inspireret af Kern Lund, da hans fluer næsten altid har en rød klat dubbing bagerst på krogen.

Fiskevejledning

Pattegris Med Rød Røv må gerne fiskes hurtigt med lange aggresive ryk efterfulgt af korte pauser. På den måde kommer de lange flagrende fjer rigtig på arbejde.

Bedste årstid

Forår-sommer-efterår

Mønsterbeskrivelse

Materialeliste Pattegris Med Rød Røv
Krog: Gamakatsu F314, str. 4
Hale: En lille dusk STF
Antenner: Super Hair
Hale hackle: Rød hønehackle spey fra Whiting
Hale hackle: Hvid hønehackle spey fra Whiting
Krop: Hvid SLF dubbing + rygskjold af EP fiber
Rib: 0,20 mm mono line
Øjne: Monofil line dyppet i Hard Head

Bindevejledning

Denne flue bindes som den originale pattegris, den eneste  forskel, er at der er brugt et ekstra hackle. Den røde hackle er inspireret af Kern Lund, da hans fluer næsten altid har en rød klat dubbing bagerst på krogen.

Lignende fluer

En eller flere kystfluer med lignende egenskaber eller karakteristika

...
Pattegrisen

Ophav: Claus Eriksen

...
Øland SpeyShrimp

Ophav: Morten Øland

...
Regnbuesvinet

Ophav: Daniel Schmidt Brodersen